Mei is TLC Trouwmaand met US versie “Big Fat Gypsy Wedding”

Mei is TLC Trouwmaand. In drie fantastische programma’s laten we vanuit drie verschillende werelden zien wat er allemaal komt kijken bij de voorbereiding op deze bijzondere dag. In ‘Brides of Beverly Hills’ volgen we de werkzaamheden van een sjieke bruidsboetiek in het welgestelde plaatsje vlakbij Hollywood. We zien hoe eigenaresse Renee Strauss en haar personeel de rijke bruiden uit de omgeving voorzien van de allermooiste jurken. Dat het nog grootser kan, zien we vervolgens in ‘My Big Fat American Gypsy Wedding’ waarin we kunnen genieten van de extravagante trouwcultuur van de zigeuners.

TLC Trouwmaand is vanaf donderdag 3 mei om 20:30 uur te zien op TLC.

Wij krijgen een uniek kijkje in deze doorgaans gesloten wereld waar eeuwenoude tradities en moderne mode elkaar ontmoeten en waar blingbling de boventoon voert in jurken die je zelden eerder gezien hebt. Dat het uitzoeken van de juiste jurk niet het enige probleem vormt, merken we in ‘Say Yes To The Dress: Bridesmaids’ waarin een jurk voor de bruidsmeisjes wordt gezocht. Op de mafste afdeling van de bruidsboetiek ‘Bridals by Lori’ zien we hoe bruiden en hartsvriendinnen samen proberen een jurk te vinden waar iedereen tevreden over is. Een hels karwei waarbij de emoties hoog op kunnen lopen.

My Big Fat American Gypsy Wedding

Er is geen wereld waar de bruiloft zo belangrijk is als die van zigeuners. Al vanaf het moment dat een zigeunermeisje geboren wordt, zijn de ouders bezig met het plannen van de bruiloft. Kosten noch moeite worden gespaard om deze dag tot de allermooiste te maken. Het is een wereld waar eeuwenoude tradities en moderne mode elkaar ontmoeten en waar extravagant en blingbling de boventoon voeren. In de serie ‘My Big Fat American Gypsy Wedding’ krijgen we volledige toegang tot deze bijzondere gemeenschappen die normaal voor buitenstaanders gesloten zijn. We zien hoe vaders er alles aan doen om de juiste man te vinden voor hun dochters en hoe de bruiden toeleven naar de dag waar ze al hun hele leven van gedroomd hebben; met jurken die groter, sierlijker en bijzonderder zijn dan je ooit gezien hebt.

My Big Fat American Gypsy Wedding is vanaf donderdag 10 mei om 21:00 uur te zien op TLC.

 

Say Yes To The Dress: Bridesmaids

Wie dacht dat het aanschaffen van een bruidsjurk een hels karwei is, heeft nog nooit een jurk voor haar bruidsmeisjes uitgezocht. In ‘Say Yes To The Dress: Bridesmaids’ zien we hoe dat er aan toe kan gaan. We nemen een kijkje op de mafste afdeling van de bruidsboetiek ‘Bridals by Lori’ waar bruiden en hun hartsvriendinnen op zoek gaan naar een jurk waar iedereen tevreden over is. En dat valt niet mee. Emoties lopen hoog op als bruidsmeisjes weigeren rond te lopen in de jurk die de bruid op het oog heeft. Aan Lori en haar team de pittige taak om dit in goede banen te leiden, voordat vriendschappen verloren gaan en er straks helemaal geen bruidsmeisjes meer over zijn op de huwelijksdag. Wie trekt aan het langste eind, de bruid of haar bruidsmeisjes?

Say Yes To The Dress: Bridesmaids is vanaf donderdag 3 mei om 20:30 uur te zien op TLC.

Brides of Beverly Hills

De perfecte jurk is natuurlijk waar elke bruid van droomt, maar nergens is de wens voor een romantische jurk zo passend als in de stad van glitter en glamour: Beverly Hills. In dit rijke plaatsje, dat bewoond wordt door vele beroemdheden en waar de Hollywood-letters pronken tegen de heuvels, heeft Renee Strauss haar sjieke bruidsboetiek. Haar kleurrijke personeel bestaat onder anderen uit Kevin Lee die model stond voor het over-the-top karakter ‘Frank’ in de film ‘Father of the Bride’. Samen zorgen zij ervoor dat de bruiden van Beverly Hills en ver daarbuiten er als filmsterren zo mooi uit komen te zien op de belangrijkste dag van hun leven.

Brides of Beverly Hills is vanaf donderdag 3 mei om 22:30 uur te zien op TLC.

Bron: Discovery

~ door pietboon op 28/04/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: