Keeping up with the Kardashians vanaf juni op E!

E!’s “Keeping Up With The Kardashians” komt vanaf juni terug met 18, één uur durende, afleveringen met nog meer liefde en drama van een van de meest bekeken families op televisie.

In een geheel nieuw seizoen van Keeping Up With The Kadashians blijft deze familie hun ongekende hoogte- en dieptepunten delen met dezelfde openhartigheid, kracht en humor die deze hechte groep tot een van de meest bekende families ter wereld heeft gemaakt. Kim is dichter naar haar liefhebbende familie gegroeid dan ooit, Kourtney en Scott bereiden zoon Mason voor op de komst van zijn kleine zusje, Khloé streeft ernaar om tijd door te brengen met degene die ze lief heeft, Kylie en Kendall hebben nieuwe manieren ontdekt om uit de schaduw van hun oudere zussen te stappen, Rob vindt zijn eigen weg in het bedrijfsleven en Bruce en Kris gaan door een moeilijke periode, als Bruce laat weten dat hij zich als vanzelfsprekend genomen voelt.

In het nieuwe seizoen, die maar liefst 18 één uur durende afleveringen omvat, heeft de familie tot doel de wereld te laten zien dat ondanks alles wat op hun pad komt, de Kardashians niet te stoppen zijn. Het gloednieuwe seizoen gaat juni in première, alleen op E!

Gedurende het seizoen komen Kim, Kourtney en Khloé samen als zakenvrouwen en verhuizen zij hun eerste DASH boetiek van Calabasas naar het hart van Hollywood. Maar het is niet gemakkelijk voor de zusjes om het over eens te worden over de opzet van hun stijlvolle winkel. In het ouderlijk huis in Calabasas mist Bruce Kendall en Kylie en wil hij meer tijd met hen doorbrengen. De meiden groeien op en hebben een spannende nieuwe baan bij een groot magazine – stay tuned!

Als Rob boos is over het ontbreken van een mannelijk rolmodel in zijn leven na de dood van zijn vader, moet Bruce hem herinneren aan alle momenten die zij samen hebben gedeeld. Ondertussen is Kourtney dolblij met haar vriend Scott een dochtertje te krijgen maar voelt ze zich een beetje overdonderd door de verschillende mogelijkheden om te bevallen. Haar zusje Khloé doet haar best om er te zijn voor haar echtgenoot Lamar, terwijl ze haar familie in Californië moet missen. Khloé verrast de familie door mee te gaan op een tropische reis naar de Dominicaanse Republiek.

Bron: persbericht

~ door pietboon op 29/04/2012.

Eén reactie to “Keeping up with the Kardashians vanaf juni op E!”

  1. Ik weet dat ik het zonder twijfel ga programmeren :D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: