De Mol Trapt Af vanaf 18 mei op SBS6

20120518-172527.jpgOranje trapt af bij SBS 6. De zender zendt niet alleen alle oefeninterlands in aanloop naar het EK uit, presentator Johnny de Mol gaat ook op bezoek bij de spelers thuis. In De Mol trapt af maakt hij op de voor hem zo kenmerkende wijze persoonlijke portretten van onze helden. Het levert ontroerende en verrassende verhalen op. Hij praat met ze over hun jeugd, de toekomst, hun dromen, angsten, hoogte- en dieptepunten. Maar het blijft natuurlijk niet alleen bij praten. Johnny onderneemt met de voetballers activiteiten die zij zelf leuk vinden om te doen of altijd al eens hebben willen doen. En hij geeft ze een persoonlijk cadeau waar een bijzonder verhaal achter schuilt.

De Mol trapt af is vanaf vrijdag 18 mei om 21.30 uur bij SBS6 te zien.

Onder andere Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder, Arjen Robben, Maarten Stekelenburg en Mark van Bommel zijn in het programma te zien.

Alleen bij SBS 6 is te zien hoe de spelers van Oranje zich voorbereiden op het EK. Zijn ze er klaar voor? Johnny de Mol gaat met de mannen op stap en zorgt dat Nederland antwoord op die vraag krijgt. In aflevering één ontmoet hij Arjen Robben (Bayern München), Dirk Kuijt (Liverpool) en Maarten Stekelenburg (AS Roma).

Ooit voetbalde Johnny er zelf in de jeugd, maar nu reist hij naar het trainingscomplex van Bayern München af om Arjen Robben te ontmoeten. Johnny verrast de sterspeler op de training en samen vertrekken ze naar zijn huis in Duitsland. Arjen blijkt een echte spelletjesman en samen spelen ze een potje poker. Ondertussen praten ze over Arjens jeugd in Groningen, zijn ouders en zijn vrouw. Maar ook de vele blessures, de ruzie met Frank Ribery, de Champions League finale tegen Chelsea en de verloren WK-finale komen uitgebreid ter sprake. Arjen laat zich openhartig ontvallen dat hij zijn voetbalschoenen misschien wel aan de wilgen had gehangen als Oranje het WK had gewonnen. Ze sluiten de dag af in Robbens favoriete Japanse restaurant in München.

In Liverpool bezoekt Johnny publiekslieveling Dirk Kuijt. Het is de dag na de verloren Engelse bekerfinale en Dirk baalt als een stekker. Om het van zich af te zetten, nodigt hij Johnny uit om te gaan vissen. Kuijt is tenslotte een echte Katwijker en moest op zijn twaalfde kiezen tussen de zee en het voetbal. Aan de waterkant vertelt Dirk openhartig over zijn carrière, het opgroeien in Katwijk, het geloof en het overlijden van zijn vader in 2007. Natuurlijk praten de twee ook over de toekomst van Dirk en het aankomende EK.

Aan de Italiaanse kust geniet Johnny volop in de prachtige villa van doelman Maarten Stekelenburg. Terwijl Maarten op het trainingsveld staat, praat Johnny aan de rand van het zwembad met zijn vrouw over het wonen in Italië en het leven als voetbalvrouw. Zodra de mannen weer onder elkaar zijn, voert voetbal de boventoon. Maarten vertelt over Ajax, de overstap naar Rome en het WK van 2010. Maar hij is ook opmerkelijk eerlijk over zijn jeugd en zijn biologische vader die hij eigenlijk nooit echt gekend heeft.

Bron: SBS

~ door pietboon op 18/05/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: