Film Black Out 21 mei bij BNN

Nog maar net uit de bios maar nu al te zien bij bij BNN. In deze Telefilm wordt ex-crimineel Jos Vreeswijk (Raymond Thiry) op de dag voor zijn huwelijk wakker met een pistool in zijn hand. Naast een lijk. De onderwereld beschuldigt hem van de diefstal van twintig kilo cocaïne en hij krijgt 24 uur om alles op te lossen. Bijkomend probleem is alleen dat hij een black out heeft. Lukt het Jos om te voldoen aan het ultimatum en op tijd te zijn voor zijn eigen huwelijk?

Black Out is maandag 21 mei om 20.25 uur te zien bij BNN op 3 en wordt zaterdag 26 mei om 22.25 uur herhaald.

Black Out is geregisseerd door Arne Toonen.

Mark Furstner, Hoofd Drama bij BNN: ‘Black Out was twee jaar geleden slechts een ruw filmconcept tussen meer dan honderd plannen voor de Telefilms. Ik vind het het onvoorstelbaar knap dat door de inzet van Arne en de producenten het zo een toffe film is geworden.’

Naast Raymond Thiry barst Black Out van de Bekende Nederlanders. Rappers Willie Wartaal en Kempi spelen de uitbaters van een hondentrimsalon. Katja en Bridget Schuurman zijn te zien als de hardhandige rechter- en linkerhand van Charles, gespeeld door Edmond Classen. Kim van Kooten speelt de aanstaande bruid van Jos.

Bron: BNN

~ door pietboon op 19/05/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: