Première nieuwe muziekzender DanceTrippin bij UPC

Dance Trippin vervolgt haar wereldwijde uitbreiding met de lancering bij UPC Nederland op 1 juni, na eerder deze week al bekend te hebben gemaakt ook in Afrika van start te gaan.
Nederlandse kijkers zullen een speciaal op Nederland gerichte versie van het kanaal voorgeschoteld krijgen, met extra veel aandacht voor Nederlandse artiesten en evenementen.

Het kanaal gaat op 5 juni van start en zal beschikbaar zijn voor alle abonnees die het UPC “Royaal” pakket hebben op kanaal 604. Het grootste gedeelte van de programmering zal gebaseerd zijn rondom live performances van Nederlandse en internationale DJ helden, opgenomen tijdens evenementen in Nederland, Ibiza en alle grote internationale zomerfestivals. Daarnaast zal er ruimte zijn voor lokaal talent, interviews en specials rondom evenementen zoals het ADE (Amsterdam Dance Event).

“Al jarenlang staan Nederlandse artiesten en evenementen ontzettend hoog aangeschreven in de internationale dance scene,” aldus Tim Metz, Managing Director DanceTrippin. “Het is dus een logische stap dat daar ook een TV kanaal bij hoort, zeker aangezien Nederland ook onze thuisbasis is. We zijn dus erg blij en trots dat we onze zender eindelijk ook bij de Nederlandse kijker op de buis beschikbaar zal zijn.”

“Aangezien dance inmiddels een ontzettend populaire muziekstroming is in Nederland, verwachten we dat de zender een groot succes zal zijn onder de Nederlandse jeugd. Wij hopen dan ook dat dit succes zich snel zal vertalen naar lancering op andere Nederlandse kabel- en TV platformen.”

Bron: persbericht

~ door pietboon op 21/05/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: