BBC serie Luther vanaf 24 mei bij RTL Crime

20120523-073534.jpg

Op donderdag 24 mei gaat de succesvolle psychologische politieserie ‘Luther’ bij misdaadzender RTL Crime van start. De bekroond BBC-serie gaat over inspecteur John Luther (Idris Elba), voor wie het oplossen van moorden en misdrijven geen werk is maar een roeping.

RTL Crime: Luther, elke donderdag tussen 20.00 uur en 21.00 uur .

Luther houdt er zo zijn eigen wetten en regels op na maar doet zijn collega’s regelmatig versteld staan met zijn scherpe inzicht en briljante oplossingen. Vol overgave gaat Luther de psychologische strijd aan met moordenaars en psychopaten. Maar ook met demonen die in hem zelf schuilen. Want waar Luther enerzijds vriendelijk en kwetsbaar is, is hij anderzijds keihard en soms zelfs gewelddadig…

De serie was in 2010 bij de BBC te zien en werd daar erg goed ontvangen. De serie won verschillende onderscheidingen waaronder een Golden Globe voor beste acteur in 2012.

RTL Crime is te ontvangen door Ziggo-klanten met een TV Extra pakket (kanaal 120), door abonnees van UPC met een Royaal pakket (kanaal 110), bij Caiway door abonnees met een Delight pakket (kanaal 103) en door Glashart Media-klanten met een Plus pakket (kanaal 190)

Bron: RTL

~ door pietboon op 23/05/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: