Explosieve 4500ste aflevering ‘GTST’: dag van geluk én drama

Op vrijdag 1 juni zendt RTL 4 de 4500ste aflevering van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ uit, de soapserie die al vele jaren dagelijks een miljoenenpubliek trekt. Genoeg reden voor de scriptschrijvers om weer groots uit te pakken met spannende, heftige en meeslepende verhaallijnen. De hele week staat in het teken van het huwelijk van Janine en Ludo.

Uitzending: maandag 28 mei t/m vrijdag 1 juni, tussen 20.00 uur en 20.30 uur bij RTL 4.

Het lijkt er op dat Ludo en Janine na maanden van spanning eindelijk hun liefdesgeluk kunnen bestendigen, maar er hangt een dreigende, gitzwarte wolk boven hun aanstaande bruiloft. Zo heftig zelfs dat de situatie in Meerdijk bijzonder explosief wordt. Janine, die er alles aan doet om te bewijzen dat Maxime haar heeft proberen te vermoorden, komt er achter dat niet Maxime, maar Nick destijds verantwoordelijk was voor de vervanging van haar medicijnen in placebo’s, waardoor Janine bijna overleed. Het knaagt aan Janine dat Maxime ten onrechte is beschuldigd en zij wil haar dan ook de waarheid vertellen tegen Ludo’s zin in. Dit zorgt voor zoveel stress en spanningen dat de bruiloft onder druk komt te staan, en het nog maar de vraag is of Ludo en Janine elkaar eindelijk het ja-woord geven. En alsof dat niet genoeg is, dient zich ook nog een ongenodigde gast aan in Meerdijk, wat tot heftige confrontaties leidt.

Uiteindelijk komt Nina er achter dat haar halfzusje Amy haar stalker is en neemt ze iemand anders dan haar eigen man Noud in vertrouwen. Wanneer Nina het gevecht met Amy aangaat, trekt zij aan het kortste eind. Is er nog iemand die kan voorkomen dat deze dag eindigt in één grote ramp?

Bron: RTL

~ door pietboon op 23/05/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: