Twee keer per dag NOS UEFA EURO 2012 Journaal

De NOS zendt gedurende het aankomende Europese kampioenschap voetbal voor het eerst dagelijks twee edities uit van het NOS UEFA EURO 2012 Journaal. Het ‘vroege’ EK Journaal staat om 17.00 uur geprogrammeerd. Het tweede bulletin volgt rond de klok van acht uur, direct aansluitend op het rechtstreekse verslag van de 18.00 uur-wedstrijd. Henry Schut is de presentator, hij wordt tijdens dit EK geflankeerd door ‘sidekick’ Youri Mulder.

Het NOS UEFA EURO 2012 Journaal staat stil bij de actuele gebeurtenissen van het EK zoals blessures van spelers en transfergeruchten en worden over de grens gekeken naar het EK-nieuws in de buitenlandse media. Vaste onderdelen: ‘De dag van Oranje’, een live- gesprek met Tom Egbers in Polen en reportages van de NOS- verslaggevers ter plekke. Verder worden Oranjes opponenten – Denemarken, Duitsland en Portugal – op de voet gevolgd. Dagelijks keert ook de ‘Top 5’ terug, een klassement van voetbalfragmenten, samengesteld door bekende en onbekende Nederlanders.

De eerste aflevering van het EK Journaal is vrijdag 8 juni, de dag dat in Warschau EURO 2012 van start gaat. Vanaf 16 juni, als er in Polen/Oekraïne nog uitsluitend om 20.45 uur wordt gespeeld, staat er nog één – langer – EK Journaal geprogrammeerd (19.30-20.15 uur). Op de dagen dat het Nederlands elftal speelt, wordt het NOS UEFA EURO 2012 Journaal vervangen door een extra lange voorbeschouwing op het Oranjeduel. Mocht het Nederlands elftal worden uitgeschakeld, dan komt dit programma te vervallen.

Bron: NOS

~ door pietboon op 28/05/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: