Nederland – Slowakije morgen live bij SBS 6

Het Nederlands elftal is slechts twee oefenduels verwijderd van het EK. Op de geblesseerde Mathijssen na zijn alle 23 spelers die deel uitmaken van de definitieve selectie morgen in De Kuip in Rotterdam aanwezig. Ibrahim Affelay voegde zich maandagavond als laatste bij de selectie. De twee vorige oefenwedstrijden werden verloren dus de selectie is er veel aan gelegen om deze keer met een positiever gevoel het veld te verlaten. Jan Joost van Gangelen ontvangt Marco van Basten en Ruud Gullit in de studio.

Nederland – Slowakije, woensdag 30 mei vanaf 19.30 uur bij SBS 6

Nederland en Slowakije troffen elkaar slechts een keer eerder en dat was in de achtste finale van het WK in 2010. Arjen Robben en Wesley Sneijder scoorden beiden eenmaal en dat was voldoende voor een 2-1 overwinning en plaatsing voor de kwartfinales. Ook nu hoopt Oranje weer op een overwinning, zo vlak voor de start van het EK.

De spelers hebben zich na een dag vrij op het trainingskamp in Hoenderloo gemeld. Van Marwijk heeft op basis van de huidige selectie vandaag de rugnummers verdeeld. Wat dat precies betekent voor de basisopstelling, wordt wellicht in het oefenduel met Slowakije al duidelijk.

In de studio praat Jan Joost van Gangelen met Marco van Basten en Ruud Gullit over alle gebeurtenissen rondom het Nederlands elftal. Ook zal de definitieve EK-selectie uitvoerig besproken worden door het drietal. Hans Kraay jr. staat langs de lijn klaar om de internationals voor en na de wedstrijd om een reactie te vragen. Het commentaar is van Leo Oldenburger.

Bron: SBS

~ door pietboon op 29/05/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: