Marathon-uitzending Alpe d’HuZes op themakanaal Spirit 24

Het digitale themakanaal Spirit 24 staat op donderdag 7 juni de hele dag in het teken van de sportieve inzamelingsactie Alpe d’HuZes. In een marathon-uitzending, van 04.00 uur tot 20.00 uur, doet de zender live-verslag van dit sportieve evenement ten bate van KWF Kankerbestrijding.

Te zien is hoe NCRV’s Bert Kranenbarg zijn Radio 2- programma Knooppunt Kranenbarg presenteert vanaf de finishlijn. Vanaf 12.00 uur brengen verslaggevers van Spirit 24 en het radioprogramma Knooppunt Kranenbarg verslag uit vanaf de berg. Te zien zijn de persoonlijke verhalen van de koersdeelnemers en de toeschouwers van Alpe d’HuZes. Verhalen over hun sportieve strijd én hun strijd tegen de ziekte kanker.

Nadat de laatste deelnemers gefinisht zijn, zendt Spirit 24 vanaf 20.00 uur de mooiste programma’s over de strijd tegen kanker uit. Ook in aanloop naar Alpe d’HuZes zal Spirit 24 in haar programmering stil staan bij de strijd tegen kanker. Vanaf zondag 2 juni zijn op het themakanaal een terugblik op Alpe d’HuZes 2011 te zien en de mooiste programma’s en documentaires van de Publieke Omroep.

Tijdens de Alpe d’HuZes beklimmen ruim achtduizend deelnemers de Alpe d’Huez. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ willen de deelnemers dit jaar dertig miljoen euro ophalen voor onderzoek naar kanker.

De digitale televisiezender Spirit 24 is onderdeel van het pakket themakanalen van de Nederlandse Publieke Omroep. Spirit 24 is te zien via UPC op kanaal 322, via KPN Interactieve TV op kanaal 330 en via Ziggo op kanaal 231. Ook via Delta (kanaal 34) en Caiway is Spirit 24 te ontvangen. Ook is Spirit 24 de hele dag online te bekijken via de website www.spirit24.nl.

Bron: NCRV

~ door pietboon op 06/06/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: