E! Special: “Kate & Will: Happily Ever After” 5 juli in première

Eén jaar na het huwelijk van het decennium blikt E! terug op het eerste fascinerende jaar van het Koninklijke koppel.

Terwijl het eenjarige jubileum van het Koninklijke koppel nadert, is E! de plek voor de kijkers om terug te blikken op de reis die Kate Middleton en prins William hebben afgelegd, sinds hun huwelijk in april 2011. Samen met presentatrice Giuliana Rancic blikt men in Kate & Will: Happily Ever After terug met koningshuisdeskundigen, auteurs en journalisten, die het paar sinds het begin van hun relatie goed in de gaten hebben gehouden.

Van hun exotische huwelijksreis en hun veelbesproken trip naar de Verenigde Staten, tot hun bijzondere liefdadigheidswerk en de vele zwangerschaps- en gewichtsgeruchten, neemt deze half uur durende E! Special kijkers mee op een romantische rit langs de afgelopen twaalf maanden. De meest memorabele momenten, die dit fascinerende paar voor het oog van de hele wereld meemaakte, worden tijdens deze special besproken.

Kate & Will: Happily Ever After wordt 5 juli a.s. om 21:00 uur uitgezonden op E!

Kijk op E! hoe dit fascinerende paar hun geluk behoudt in Kate & Will: Happily Ever After, die 5 juli a.s. exclusief op E! in première gaat om 21:00 uur. Bezoek ook E! Online voor een Koninklijke tijdlijn, een fotogalerie en een speciale “where are they now” galerie, met de hoogtepunten van vele mensen die rondom het Koninklijke huwelijk in de spotlight stonden.

Bron: persbericht

~ door pietboon op 14/06/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: