Evers Staat Op voor zevende maal op Olympische Spelen

Credits: William Rutten en Roeivereniging Tromp

Radio 538 DJ Edwin Evers volgt voor de zevende keer op rij -samen met sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn – het olympisch vuur met zijn radioprogramma Evers Staat Op. Van 28 juli tot en met 11 augustus 2012 strijkt de Radio 538 studio neer in het Holland Heineken House in Londen. In plaats van de reguliere ochtenduren, is Evers Staat Op tijdens de Olympische Spelen elke werkdag van 12.00 tot 14.00 uur en in het weekend van 12.00 tot 15.00 uur te horen op Radio 538. Naast team Evers zijn ook Peter Heerschop en Viggo Waas weer van de partij.

In de speciaal gebouwde radiostudio komen naast de vele sporters ook politici en andere VIP’s langs en zijn er iedere ochtend optredens van bekende artiesten als onder andere de 3JS, Guus Meeuwis, Jan Smit, VanVelzen, Jeroen van der Boom, Waylon, Gers Pardoel en Glennis Grace. Net als tijdens de Olympische Spelen in Sydney, Salt Lake City, Athene, Turijn, Beijing en Vancouver staat het programma garant voor sport, optredens, humor, gezelligheid en het meest actuele nieuws!

TV 538

Ook TV 538 besteedt ruimschoots aandacht aan deze speciale uitzendingen vanaf de Olympische Spelen in London. Elke volgende ochtend vanaf 07.00 uur zijn de leukste fragmenten terug te zien in een speciale Evers Staat Op uitzending en op zondagochtend vanaf 10.00 uur is het Olympische weekoverzicht te zien op TV 538.

Bron: persbericht

~ door pietboon op 27/06/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: