Tour de France vanaf zaterdag LIVE op Eurosport

Eurosport (ook in HD) doet ook dit jaar weer rechtstreeks verslag van de Tour de France. Met voorbeschouwingen, terugblikken, interviews én rechtstreekse verslaggeving van de proloog plus 20 etappes, is de zender van 30 juni tot en met 22 juli goed voor meer dan 80 wieleruren in totaal.

De zender met het meest complete wieleraanbod begint haar wielerverslaggeving op zaterdag 30 juni om kwart over 2 ‘s middags met de rechtstreeks coverage van de individuele tijdrit in Luik. Op 28 juni, om kwart over 7 ’s avonds, is echter eerst nog de ploegenpresentatie rechtstreeks te zien. Tot en met de finish op de Champs Elysées, op zondag 22 juli, wordt de karavaan op de voet gevolgd doen Danny Nelissen en Martijn Berkhout.

Eurosport zendt bijna de hele Tour rechtstreeks uit – de bergritten zelfs van begin tot eind – en is daarmee goed voor ongeveer 80 live wieleruren. Elk verslag wordt voorafgegaan door een korte show met een opsomming van de belangrijke parcoursdelen en favorieten van die dag en met voorspellingen van de renners. Na de etappe komen in Tour de France Extra de hoogtepunten voorbij.

Online is de Tour de France ook live te volgen, met de Eurosport Player, de streaming service waarmee sportliefhebbers online kunnen kijken naar onder meer Eurosport en Eurosport 2. Realtime de uitzendingen bespreken met onze commentatoren en medekijkers kan op Eurosport’s interactieve tweede scherm.

Ook de 69ste editie van de Ronde van Polen is overigens op Eurosport te zien, van dinsdag 10 tot en met dinsdag 17 juli. Oost-Europa’s voornaamste wielerwedstrijd is dit jaar voor het eerst opgenomen in de UCI World Tour kalender. Eurosport zendt van elke etappe, direct na de Tour de France uitzending, de finale rechtstreeks uit.

Bron: Eurosport

~ door pietboon op 27/06/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: