Nieuw seizoen Spuiten en Slikken op Reis vanaf 8 juli op BNN

Waar ter wereld is het normaal om seks te hebben met ezels? Nergens zou je denken! Maar in de eerste aflevering van een nieuw seizoen Spuiten en Slikken op Reis gaat Filemon Wesselink naar Colombia waar dit toch echt gebeurt. In deze Zuid-Amerikaanse republiek is het normaal dat jongens en mannen zo nu en dan seks hebben met een ezel. Filemon zoekt uit hoe dit fenomeen is ingeburgerd in de Colombiaanse cultuur. Naast Filemon gaan ook Nicolette Kluijver, Manuel Broekman en Geraldine Kemper de grens over, op zoek naar opmerkelijke verhalen over seks en drugs. De vier BNN-presentatoren reizen van Noorwegen tot Japan en van Amerika tot de Filipijnen om confronterende en openhartige reportages te maken. Hoe gaat men in andere culturen om met seks en drugs en wat zegt dat over een land?

Een nieuw seizoen Spuiten en Slikken op Reis is vanaf 8 juli iedere zondag om 22.30 uur te zien bij BNN op 3.

Iedere aflevering komen twee landen aan bod. Het seizoen start met de bijzondere reportage van Filemon in Colombia. Filemon: ‘Dit item bewijst maar weer waarom Spuiten en Slikken op Reis zo’n interessant programma is. Opvattingen over seks en drugs kunnen in andere landen en culturen echt totaal anders zijn dan hier, zo ook de ezel-seks in Colombia.’ In diezelfde uitzending duikt nieuwkomer Geraldine in de party scene van Budapest waar massaal designer drugs worden gebruikt. Deze drugs worden gezien als goedkope chemische alternatieven voor illegale drugs en zijn hierdoor, vooral in Budapest, erg populair. Omdat deze drugs vaak wisselen van samenstelling loopt de overheid achter de feiten aan en lukt het ze niet deze drugs te verbieden.

In de tweede aflevering is Nicolette in Nairobi, de hoofdstad van Kenia. Hier wordt het megasterke drankje Chang’aa verkocht. Het kost slechts 15 cent, maar is megasterk en zeer gevaarlijk. Het drinken ervan kan leiden tot blindheid en uiteindelijk zelfs de dood. Nicolette maakt de gevaren van dichtbij mee wanneer een man naast haar knock-out gaat. Manuel, het andere nieuwe gezicht van Spuiten en Slikken op Reis, bezoekt in aflevering drie het Russefest in Noorwegen. Een jaarlijks festival waarbij alle eindexamenkandidaten drie weken lang, net voor hun examen, met busjes door het land crossen. Russefest staat vooral in het teken van feesten, drank en heel veel seks.

Bron: BNN

~ door pietboon op 28/06/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: