Spiksplinternieuwe “Absolutely Fabulous: Olympics” aflevering op BBC One en VPRO

Net zo onmisbaar als de 100m finale, maar dan langer en grappiger. Dat is de speciale Olympics aflevering van Absolutely Fabulous – de laatste van de drie speciale afleveringen die gemaakt zijn vanwege de 20ste verjaardag van deze show.

BBC: 23 juli op BBC One van 22:30 tot 23:00 uur
VPRO:Zaterdag 28 juli om 23.29 uur op Nederland 3

Edina Monsoon (gespeeld door Jennifer Saunders) en Patsy Stone (gespeeld door Joanna Lumley) staan erom bekend dat zij de vinger aan de pols van het land houden. Dus op het moment dat je niet meer om de Olympische Spelen heen kan is Eddy verrast dat het allemaal nu al gaat gebeuren. Ze heeft haar huis verhuurd aan een A-ster uit Hollywood, maar zelf woont ze er ook nog met haar dochter (Julia Sawalha), haar moeder (June Whitfield) en haar assistente Bubble (Jane Horrocks).

Patsy probeert om in een body suit van Eddy te komen om er goed uit te zien voor de Hollywoodster, met desastreuze gevolgen. Er moeten zelfs zorgverleners geroepen worden.

Eddy voelt dat het einde nadert, haar leeftijd heeft haar bij gehaald, de uitnodigen komen niet meer, en de winkel van Stella McCartney’s shop blijft voor haar gesloten. Alsof dat niet erg genoeg is komen Bo en Marshall (haar ex-man) bij haar thuis voor een verblijf tijdens de Spelen. Het wordt er niet beter op.

Op een of andere manier lukt het hen om voor de opening van de Spelen al op de baan rond te lopen en stormen ze binnen bij een feest voor Tanni Grey Thompson, Dame Kelly Holmes, en Stella McCartney.

Bron: BBC

~ door pietboon op 05/07/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: