“Meet Mrs. Eastwood & Company” vanaf 18 augustus op E!

“Ik weet niet wat ik in hemelsnaam dacht. Ik zat waarschijnlijk in een mid-life crisis. Sommige vrouwen doen gekke dingen, worden winkelverslaafd of iets dergelijks. Mijn mid-life crisis was het beginnen van een boy band.” – Dina Eastwood

E!’s nieuwe serie “Mrs. Eastwood & Company” zit boordevol liefde, familie en muziek en volgt het leven van Dina Eastwood, de vrouw van Academy Award-winnaar filmlegende Clint Eastwood, hun vijftienjarige dochter Morgan, Dina’s negentienjarige stiefdochter Francesca en Overtone, de mannelijke zeskoppige vocale groep uit Zuid-Afrika, onder leiding van Dina. Maar voordat de nieuwe serie zijn debuut maakt, worden de kijkers uitgenodigd om twee weken voor de serie van start gaat, te kijken naar de special die alles onthult over Eastwood’s Carmel, het huis in Californië, om kennis te maken met de nieuwe familie op E!

De nieuwe special is zaterdag 18 augustus om 22:00 uur te zien op E!

In de special “Meet Mrs. Eastwood & Company” die 18 augustus in première gaat, worden Dina, Morgan, Francesca en de jongens van Overtone vergezeld door Dina’s broer Dom en de sluwe huishoudster Lisa. Samen geven ze de kijkers een kijkje in het leven van de familie Eastwood. De special blikt terug op het hele verhaal, vanaf de eerste date van Dina en Clint, tot hoe ze Overtone hebben ontdekt in Zuid-Afrika. De familie stelt zich open en geeft alle achterliggende informatie en verwelkomt de kijkers in hun schijnbaar onconventionele leven. Dina Eastwood, de voormalige nieuwslezeres en zelfverklaard luidruchtige cheerleader, vertelt over hoe twee tienermeisjes opgroeien en hoe ze zwanger werd, in dezelfde week dat ze trouwde. “Ik was de kersverse echtgenoot van Clint Eastwood, met een fulltime baan, een kind op komst en op dat moment stiefmoeder van drie kleine kinderen. Het was veel. Daarom heb ik nu wit haar”, verklaart Dina. De mannen van Overtone doen ook een boekje open over hoe het is om ontdekt te worden door Dina, het uitvoeren van een privé-show voor Clint, Morgan Freeman en Matt Damon tijdens de opnames van de film “Invictus” in Zuid-Afrika en het verlaten van hun hechte families voor de kans van hun leven in Amerika.

In de een uur durende première van de serie “Mrs. Eastwood & Company” 19 augustus om 21:00 uur op E! volgen de camera’s het verrassend herkenbare dagelijkse leven van oppermoeder Dina Eastwood. Dina probeert om te gaan met de ups en downs van een ontvankelijke tienerdochter, worstelt met haar scepsis over de oudere en rebelse vriend van Francesca – de controversiële roddelfotograaf Tyler Shields – het plannen van vakanties met het gezin, het organiseren van carpooling voor scholen en het voorbereiden van het avondeten. Alsof ze nog niet genoeg hooi op de vork heeft, werkt Dina ook nog aan een gepassioneerd project door het “adopteren” van de band Overtone (bestaande uit Emile Welman, Eduard Leonard, Shane Smit, Riaan Weyers, Ernie Bates en Valentino Ponsonby) en besteedt ze haar zeer beperkte vrije tijd aan het voorbereiden van deze groep knappe, jonge mannen voor de mogelijke levensveranderende kansen. Van de audities tot het ontwikkelen van nieuwe muziek en het omgaan met interne conflicten in de groep; Dina heeft beloofd deze band door te laten breken in de Amerikaanse markt, ongeacht de obstakels die op haar pad komen. Met op de prachtige achtergrond hun prachtige huis in Carmel, Californië, heeft deze allesbehalve traditionele familie uit “Mrs. Eastwood & Company” hun eigenaardigheden, maar worden ze bij elkaar gehouden door onvoorwaardelijke liefde en begripvolle geest.

Bron: persbericht

~ door pietboon op 11/07/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: