US Open tennis 2012 live op beide Eurosport kanalen

Eurosport doet van 27 augustus tot en met 9 september exclusief live-verslag van het vierde en laatste Grand Slam toernooi van 2012: de US Open. Iedere avond en nacht serveert Eurosport de mondiale tennistop live de Europese huiskamers in. Het toernooi is ook te zien op Eurosport 2 en – online – met de Eurosport Player. Zowel Eurosport als Eurosport 2 zijn ook in HD te ontvangen.

De tenniszender pur sang zendt het toernooi dus van de eerste opslag tot en met het laatste matchpoint rechtstreeks uit. Het door Mats Wilander, Annabel Croft en Barbara Schett live vanaf de US Open gepresenteerde Game, Set & Mats biedt, elke avond vanaf ongeveer kwart over zeven, boeiende sportieve achtergronden met interviews, wedstrijdanalyses en reportages. Op Eurosport 2 zijn de wedstrijden die op de andere banen worden gespeeld live te bekijken.

Het commentaar bij de wedstrijden wordt verzorgd door Kristie Boogert, Frank Balvers, Mariëtte Pakker, Marc de Hous, Carlo Wilmots, Abe Kuijl en Robbert Reimering.

De US Open is ook online te bekijken, met de Eurosport Player, daar kunnen tennisliefhebbers live kijken naar de wedstrijden op zes verschillende banen.

Bron: Eurosport

~ door pietboon op 21/07/2012.

Eén reactie to “US Open tennis 2012 live op beide Eurosport kanalen”

  1. […] begint het US Open tennis toernooi. Eerder kon je al lezen dat Eurosport International én Eurosport 2 hier vanaf 17 uur dagelijks bij zijn. Daarnaast zendt Eurosport via de Eurosport Player live vanaf […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: