Ultimate Spider-Man vanaf 1 september op Disney XD

Op zaterdag 1 september om 17.30 uur gaat Ultimate Spider-Man in première op Disney XD. Na het succes van vele films kunnen nu ook jonge kijkers de avonturen van de ultieme Marvel superheld beleven. In deze nieuwe animatieserie volgen we de weg die Peter Parker moet nemen om door te groeien naar ‘Ultimate Spider-Man’.

Peter Parker heeft als Spider-Man New York gered van vele criminelen. Maar naast dat Peter een superheld is, is hij ook een normale puber die zijn best doet op school. Hij moet alleen nog wel leren hoe je een superheld moet zijn. Als S.H.I.E.L.D. directeur Nick Fury Peter aanbiedt om Ultimate Spider-Man te worden, wordt de school Midwon High een geheime basis voor Spider-Man en andere jonge helden onder toezicht van Fury en de nieuwe schooldirecteur.

De stem van Spider-Man wordt vertolkt door Guido Spek. Guido is bekend van onder andere zijn rol als Sjoerd Bouwhuis in Goede Tijden Slechte Tijden. Het is voor Guido de eerste keer dat hij zijn stem verleent aan een tv serie of film.

Bron: Disney

~ door pietboon op 27/07/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: