Overal in huis live KPN Interactieve TV kijken op je smartphone

Vanaf 30 juli krijgt Interactieve TV Online van KPN wederom een upgrade. Met deze nieuwste versie kunnen klanten voor het eerst ook op hun smartphone overal in huis tv-kijken. Vorig jaar bracht KPN als eerste tv-aanbieder in Nederland live-tv op de tablet en laptop. Het zenderaanbod voor iTV Online is ook verder uitgebreid met BBC 1 en BBC 2. Daarnaast krijgt de iTV Online app voor iPad en Android-tablets de komende weken een nieuw menu waardoor tv-kijken en bladeren door Programma Gids en Videotheek Thuis nog gemakkelijker wordt.

KPN biedt sinds september 2011 een interactieve tv dienst voor alle klanten onder de noemer Interactieve TV Online. Met Interactieve TV Online kun je overal in en om het huis op de tablet of laptop en nu ook smartphone live kijken naar 22 populaire tv-zenders en van andere interactieve diensten gebruik maken. Klanten hoeven niets extra’s te betalen voor deze faciliteit; Interactieve TV Online is een van de extra features, die klanten automatisch in hun KPN pakket ontvangen.

Per 30 juli op de iPhone, vanaf 6 augustus op de Android Phone. De upgrade voor Android Tablet en iPad volgt op 13 augustus.

Live tv-kijken op Android telefoons werkt alleen met Android versie 3.0 of hoger. Voor een volledige lijst van ondersteunde toestellen kijk op www.kpn.com/itvonline.

Bron: KPN

~ door pietboon op 30/07/2012.

Eén reactie to “Overal in huis live KPN Interactieve TV kijken op je smartphone”

  1. Ik hoop dat dit straks ook op de Windows Phone 8 telefoons van HTC kan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: