Nieuw seizoen Destination Truth op Syfy

Het slot van Legend Quest is te zien op 2 september. Historicus Ashley Cowie gaat op zoek naar het ultieme mythische kunstobject – de Heilige Graal! Men zegt dat dit de beker is die Jezus gebruikte bij het Laatste Avondmaal. Naar verluidt is er sindsdien door iedereen naar deze beker gezocht, van de Ridders van de Ronde Tafel tot de Nazi’ s – hoe brengt Ashley het er vanaf? Vervolgens schakelen we over naar een andere avontuurlijke onderzoeker, de onverschrokken Josh Gates. Hij is terug met een nieuw seizoen van Destination Truth, waarin hij onderzoek doet naar geruchten over vreemde wezens en griezelige voorvallen over de hele wereld.

Destination Truth, vanaf 9 september, elke zondag vanaf 12:40 uur op Syfy Universal

In dit seizoen zien we onder meer de jacht op de Batutut, een schepsel dat soms vergeleken wordt met Bigfoot, maar veel agressiever schijnt te zijn. Het leeft in Vietnam, waar de afgelopen 20 jaar nieuwe grote soorten zoogdieren zijn ontdekt. Zal Gates er met zijn team nog één aan toevoegen?

In andere reizen zien we hen terugkeren naar een Roemeens bos waar het spookt, met een cameraman die daar is aangevallen. Verder sporen ze een piepklein monster op dat de plaatselijke bevolking van Belize teistert en gaan ze op zoek naar de rusteloze geest van een missionaris die werd opgegeten door kannibalen. En dan hebben we nog de Kapre, een enorm aapachtig monster dat op de Filippijnen schijnt te leven. Wanneer het team op onderzoek uitgaat, blijkt dat er in de duisternis van de afgelegen stamgebieden absoluut iets rondsluipt.

Bron: Universal Networks International

 

~ door pietboon op 01/08/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: