Elfde reeks Koefnoen 18 augustus van start bij de AVRO

Vanaf zaterdag 18 augustus zendt de AVRO de elfde reeks uit van het satirische programma Koefnoen. Met de komende parlementsverkiezingen in het vooruitzicht kan de uitzendperiode voor makers Owen Schumacher en Paul Groot niet gunstiger uitpakken, want uiteraard wordt ook in de komende reeks de Nederlandse politiek weer hilarisch in z’n hemd gezet. Schumacher en Groot hopen alleen dat de lijsttrekkers zich in de verkiezingscampagne niet zó onsterfelijk belachelijk maken dat alle satire overbodig wordt.

Koefnoen is vanaf 18 augustus iedere zaterdag om 21.45 uur te zien bij de AVRO op Nederland 1.

De nieuwe serie van Koefnoen bestaat uit 9 afleveringen, waarvan de eerste aflevering een extra lange zomerspecial is met zowel nieuw materiaal als hoogtepunten uit eerdere jaren rond het thema ‘vakantie’. Vanaf aflevering 2 bevat Koefnoen uitsluitend nieuw materiaal en maken Owen Schumacher en Paul Groot als vertrouwd een satirisch weekoverzicht aan de hand van actuele sketches, imitaties en parodieën.

Na tien seizoenen bouwt het AVRO-programma voort op succesvolle elementen, al was de presentatie van het programma natuurlijk aan een drastische update toe. In navolging van de restyling van het NOS-journaal anchoren Groot en Schumacher al wandelend, swipend, scrollend en pinchend hun bekende imitaties en parodieën voor het grootste scherm dat in West Europa beschikbaar was.

Tussen de vertrouwde Koefnoen-cast (met o.a. Plien en Bianca, Jeremy Baker, Frans van Deursen, Dick van den Toorn, Erik van Muiswinkel, Marjan Luif, Martine Sandifort en Sanne Wallis de Vries) duiken ook dit jaar weer een paar verrassende gastacteurs op. Zo speelt Raymonde de Kuyper de rol van Hanneke Groenteman in een parodie op Sterren Op Het Doek (zie foto). De afleveringen worden ook dit seizoen afgesloten met de populaire Rapservice van Arjen Lubach en Edo Schoonbeek.

Bron: AVRO

~ door pietboon op 09/08/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: