Strictly Come Dancing vanaf vanavond bij de AVRO

In de nieuwe indrukwekkende zaterdagavondshow Strictly Come Dancing strijden bekende Nederlanders samen met professionele dansers om de titel Strictly Come Dancing King/Queen 2012.

Strictly Come Dancing, zaterdag 25 augustus om 20.30 uur op Nederland 1
Strictly Extra, vrijdag 31 augustus om 19.30 uur op Nederland 1

In acht liveshows laten BN’ers samen met hun professionele danspartner de magie van de dans zien. Verschillende thema’s, mooie muziek, prachtige choreografie en humor zorgen voor een visueel spektakel. Hiernaast zie je vanaf 31 augustus het programma Strictly Extra. Hierin neem je een kijkje achter de schermen. Je ziet hoe de sterren zich voorbereiden op het dansfestijn.

Cabaretier en acteur Arjan Ederveen, Olympisch hockeyster Naomi van As, politica Sabine Uitslag, zanger Danny Froger, presentatrice Sylvana Simons, zangeres Ria Valk, cabaretier Javier Guzman, tv-personality Stacey Rookhuizen en acteur Mark van Eeuwen dansen de sterren van de hemel in Strictly Come Dancing.

Uiteindelijk wordt een koppel gekroond tot koning en koningin van de ballroomzaal. De winnaars worden door zowel een vakjury als door het publiek gekozen. Dansiconen Ruud Vermeij, Euvgenia Parakhina en Dario Gargiulo vormen samen de jury voor Strictly Come Dancing. Ze jureren op basis van vakkennis, glitter & glamour en persoonlijkheid.

Bron: NPO

~ door pietboon op 25/08/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: