Laatste 2 seizoenen Entourage bij BNN

20120829-192938.jpg

Entourage nadert de climax! BNN zendt de laatste twee seizoenen van de Amerikaanse hitserie uit. Vince krijgt door een ongeluk tijdens het filmen van zijn nieuwste actiefilm een nieuwe kijk op het leven, waardoor het nog moeilijker wordt om met hem om te gaan. Ondertussen staan de mannen allemaal voor belangrijke beslissingen over zowel hun persoonlijke als hun professionele toekomst.

Op zondag 2 september trapt BNN om 23.30 uur af met een dubbele aflevering. De zondagen daarna volgt de rest van seizoen 7 en 8 vanaf 23.55 uur BNN op 3.

In de laatste seizoenen van Entourage haalt een regisseur Vincent Chase over zelf zijn stuntwerk te doen en probeert Vince een nieuwe look uit. Eric ontwikkelt zich in zijn rol als manager, Drama kan zich van zijn beste kant laten zien als acteur en Turtle heeft eindelijk succes bij de meisjes. Ari Gold, Vince zijn agressieve agent, laat zich van zijn allerbeste kant zien: ‘Let’s hug it out bitch!’.

Entourage is de hitserie van producent Mark Wahlberg en deels gebaseerd op zijn eigen ervaringen. De serie neemt de wereld van acteur Vincent Chase (Adrian Grenier) en zijn drie vrienden uit Queens op de hak. Een jonge succesvolle acteur met het leven aan zijn voeten en zijn entourage: manager Eric (Kevin Connolly), half broer Drama (Kevin Dillon) en partymaat Turtle (Jerry Ferrara). Jeremy Piven speelt Ari, Vince’s agent.

Bron: BNN

~ door pietboon op 29/08/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: