Veel nieuwe HD en Royaal zenders bij UPC

Op 4 september voegt UPC een groot aantal zenders toe aan UPC Digitale televisie. Zo worden onder andere de Duitse publieke zenders ARD en ZDF en Nat Geo Wild HD aan het HD abonnement toegevoegd terwijl onder andere de muziekzender DJAZZ.TV, het Duitse derde net NDR, RTL Television en de christelijke zender Family7 aan het Royaal abonnement worden toegevoegd.

Eerder kon je op dit blog al lezen dat er ook drie sportzenders in HD worden toegevoegd, waaronder per 4 september Eurosport 2 HD, en dat de muziekzender 192TV per 4 september aan het Royaal abonnement wordt toegevoegd.

In oktober worden nog meer zenders aan UPC Digitale TV toegevoegd.

UPC breidt tevens het Starter abonnement uit met het Crime & Investigation Network en WDR(meer info).
UPC voegt ook twee nieuwe premium HD zenders toe (meer info)

Een overzicht van de nieuwe zenders:

 • Eurosport 2 HD
 • Sport1 Voetbal HD
 • Eredivisie Live 2 HD
 • ARD HD
 • ZDF HD
 • Nat Geo Wild HD
 • 192TV
 • Djazz TV
 • NDR
 • RTL Tekevision
 • Family7
 • Het Nederlandse DJAZZ.tv is de eerste 24-uurs tv-zender ter wereld die zich volledig richt op jazz en jazzgerelateerde muziek. Wereldwijd bestaan honderden jazzradiostations en websites maar tot nu toe was er niet één 24-uurs jazz tv-zender. DJAZZ.tv creëert aldus een uniek tv-platform voor jazzartiesten, jazzfestivals, jazzpodia en platenmaatschappijen. Jazz is wereldwijd de grootste muziekmarkt na pop en rock.

  Sinds 2005 zendt Family7 uit op televisie en internet. Inmiddels heeft Family7 een bereik van meer dan 2 miljoen huishoudens. Family7 is opgericht vanuit de passie en visie om Nederland te bereiken met het Evangelie. Dit doen ze doormiddel van programma’s die aansluiten bij veel verschillende doelgroepen.

  Eurosport 2 HD is de high definition simultaanzender van Eurosport 2. De zender voor liefhebbers van onder meer basketball, Australian Football, martial arts, wielrennen, tennis, auto- en motorsporten en snooker. En van voetbal, want de komende drie seizoenen zijn ook de wedstrijden uit de twee hoogste Duitse voetbaldivisies er te zien: elk speelweekend vijf duels uit de Bundesliga en twee uit de Bundesliga 2. Jaarlijks is Eurosport 2 goed voor meer dan 6000 tv-uren, waarvan bijna de helft live.

  Eurosport HD verhuist per 28 augustus naar kanaal 90 en Eurosport 2 HD komt op kanaal 91.

  Nat Geo Wild HD staat wereldwijd bekend om de beste natuurprogramma’s en neemt kijkers mee op spannende reizen in een ongetemde wereld. De zender richt zich op de ongerepte schoonheid van onze planeet en laat het meest bijzondere dierenleven op aarde van dichtbij zien. Nat Geo Wild en National Geographic Channel zijn de enige non-fictie entertainmentmerken met een wetenschappelijke organisatie als basis, de National Geographic Society (NGS).

  Lees ook: 192TV vanaf 4 september ook bij UPC te zien
  Lees ook: UPC breidt aantal sport HD zenders uit van 4 naar 7

  Bron: UPC/Zenders

  ~ door pietboon op 29/08/2012.

  Eén reactie to “Veel nieuwe HD en Royaal zenders bij UPC”

  1. Ik vind het goed dat upc family 7 toe heeft gevoegd.

  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google photo

  Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s

   
  %d bloggers liken dit: