HBO zendt 64ste Emmy Awards live uit

HBO Nederland zendt, voor de eerste keer in de Nederlandse tv-geschiedenis, de uitreiking van de 64ste Primetime Emmy Awards live uit. In de nacht van zondag op maandag 24 september, tussen 2:00 en 5:00 uur, is het prestigieuze Award-festijn live in Nederland te volgen. HBO is dit jaar groot kanshebber en heeft, meer dan elk ander netwerk, 81 Emmy-nominaties voor ondermeer Game of Thrones, Boardwalk Empire, Girls, Curb Your Enthusiasm, Veep en de HBO-films Hemingway & Gellhorn en Game Change.

De Amerikaanse reclame-onderbrekingen worden opgevuld met het logo van de Primetime Emmy Awards. Ten slotte biedt HBO te allen tijde reclamevrije televisie, dus ook tijdens de live-uitzending van de 64ste Primetime Emmy Awards. Direct na de Emmy Awards is de eerste aflevering van het langverwachte derde seizoen van Boardwalk Empire – genomineerd voor o.a. ‘beste dramaserie’ en ‘beste mannelijke hoofdrol in een dramaserie’ – te zien.

Voor degenen die niet in staat zijn om de 64ste Primetime Emmy Awards live te kijken, biedt de gemonteerde samenvatting uitkomst. Deze 120 minuten durende, reclamevrije uitzending wordt – met Nederlandse ondertiteling – uitgezonden op dinsdag 25 september om 20:30 uur op HBO 2.

De Nederlands ondertitelde samenvatting zal tevens beschikbaar zijn via HBO’s on demand platformen HBO On Demand en HBO GO.

Bron: HBO

~ door pietboon op 30/08/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: