TLC snoept 3 extra uur van Animal Planet af

TLC, dé TV-zender voor vrouwen, is na een succesvol eerste jaar klaar voor de volgende stap. Met ingang van 1 oktober aanstaande zendt TLC uit vanaf 15:00 uur (ipv 18:00 uur). De uitbreiding van het aantal uitzenduren gaat gepaard met een aanscherping van het profiel van de vrouwenzender.

TLC krijgt een frisse en kleurrijke nieuwe vormgeving die zowel on-air als off-air doorgevoerd wordt. Aanvullend komt TLC met meer nieuwe, originele programma’s dan ooit waarvan het Nederlandse programma ‘TLC Over…’, waarin Birgit Schuurman in spraakmakende liefdes-, seks- en relatiethema’s duikt, het hoogtepunt vormt. Een grootscheepse marketingcampagne ondersteunt de aanscherping van de zender.

Jochem de Jong, Algemeen Directeur Discovery Networks Benelux:

“Na een succesvol eerste jaar vol succesvolle programma’s, creatieve sponsordeals, populaire acties en groeiende kijkcijfers, is TLC nu klaar voor de volgende stap. Onderzoek onder duizenden vrouwen heeft interessante inzichten opgeleverd waardoor we nu een nóg betere versie van de vrouwenzender kunnen lanceren. Het is natuurlijk fantastisch om van je doelgroep te horen dat ze nóg meer TLC willen; om die behoefte nu in te kunnen lossen is helemaal geweldig. ”

Vanaf donderdag 4 oktober duikt Birgit Schuurman met ‘TLC Over…’ in de wondere wereld van liefde, relaties en seks. Tijdens vier afleveringen diept ze de onderwerpen taboes, de eerste keer, monogamie en single & seks uit. Onderzoek onder duizenden vrouwen geeft inzicht in hoe vrouwen denken over zaken die normaal onbesproken blijven. ‘TLC Over…’ is met ingang van 4 oktober elke donderdag om 22:00 te zien.

Animal Planet blijft beschikbaar tussen 02:00 – 15:00 uur in de analoge en digitale basispakketten bij alle huishoudens in Nederland. Aanvullend is Animal Planet 24 uur per dag beschikbaar in een SD of een HD versie in de aanvullende digitale pakketten.

Bron: Discovery

~ door pietboon op 03/09/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: