HBO zenders nu al op het UPC Digitale TV netwerk

De drie HBO HD zenders én de drie HBO SD zenders zijn nu al aanwezig op het UPC digitale televisie netwerk. Gebruikers die met behulp van een DVB-C tuner het UPC netwerk gescand hebben vonden daar de HBO zenders. De zenders hebben nog wel een test status en zijn nog niet beschikbaar voor de abonnees.

Testkanalen 0601 tot en met 0603 bevatten de drie HBO HD kanalen die met een bandbreedte van 11-13 MBit worden uitgezonden, zo blijkt uit de scan. UPC testkanalen 0604 tot en met 0606 zijn de HBO SD versies uitgezonden met 4-5 MBit. Alle 6 zenders worden met Dolby Digital geluid uitgezonden.

Het testen van de zes kanalen op het UPC netwerk bevestigt dat de onderhandelingen tussen UPC en HBO in een afsluitende fase bevinden. Naar verwachting wordt in de komende weken de lanceerdatum officieel bekend gemaakt.

~ door pietboon op 30/09/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: