WTA Tour Championships Istanbul rechtstreeks bij Eurosport

Van 23 tot en met 28 oktober worden in Istanbul de WTA Tour Championships gespeeld. Dagelijks vanaf 16:00 uur: toptennis op Eurosport en Eurosport 2.

De WTA Championships worden gespeeld in het Sinan Erdem sportcomplex in Istanbul (Turkije) en worden beschouwd als het officieuze wereldkampioenschap. De beste acht tennissters ter wereld strijden om de titel (en om een prima gevulde prijzenpot van zo’n 5 miljoen dollar).

De deelneemsters (op dit moment hebben zich al geplaatst Azarenka, Serena Williams, Radwanska en Sharapova) worden in twee poules ingedeeld, waarna zij in de groepsfase allemaal een keer tegen elkaar spelen. De nummers één en twee van de poules gaan door naar de halve finales.

In aanloop naar de WTA Championships worden in Beijing, China (vanaf maandag 1 oktober), Linz, Oostenrijk (vanaf maandag 8 oktober) en Moskou, Rusland (vanaf maandag 15 oktober) de laatste 3 WTA-toernooien gespeeld. Ook deze zijn live op Eurosport (en Eurosport HD) en gedeeltelijk op Eurosport 2 te zien.

Commentatoren bij de WTA Championships zijn in elk geval Marc de Hous en Abe Kuijl.

Bron: Eurosport

~ door pietboon op 30/09/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: