Nieuw Nederlandstalig programma op Horse & Country TV in première gegaan

Sinds juni 2012 wordt de zender Horse & Country TV via verschillende Nederlandse kabelplatforms aangeboden. Naast het gevarieerde aanbod van ondertitelde Engelstalige paardensportprogramma’s, zijn er ook een Nederlandstalige programma’s voor de kijkers. Vorige week is de eerste aflevering van het nieuwe programma Passe Partout uitgezonden op Horse & Country TV.

Passe Partout is gebaseerd op het Engelstalige programma format Rudall’s Round Up waarbij presentatrice Jenny Rudall haar kijkers iedere aflevering een kijkje achter de schermen geeft bij de belangrijkste paardensportevenementen in Groot-Brittannië. De eerste aflevering van de Nederlandse versie van dit programma is opgenomen tijdens Horse Event 2012.

Jonathan Rippon, Hoofd Programmering van Horse & Country TV zegt over Passe Partout:

“We zijn zeer enthousiast over de productie van de eerste aflevering van deze nieuwe serie voor ons kanaal in Nederland, het fantastische Horse Event en de samenwerking met Academy Bartels. We zien ernaar uit om in de toekomst van meer nationale en internationale paardensportevenementen in Nederland afleveringen te maken voor onze Horse & Country TV kijkers.”

Horse & Country TV wordt inmiddels uitgezonden door de kabelplatforms CAIW, Glashart Media, DELTA, Kabel Noord, Stichting Kabeltelevisie Harderwijk, Stichting Kabelnet Veendam en Kabeltex. Meer netwerken staan gepland om de distributie in Nederland verder uit te breiden.

Bron: H&C

~ door pietboon op 16/10/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: