Horse & Country TV in November Zender van de Maand bij Kabel Noord

Horse & Country TV wordt sinds begin oktober 2012 doorgegeven via het kabelnet van Kabel Noord in het Familie pakket, kanaal 259. Gedurende de hele maand november zal het kanaal ter kennismaking als zender van de maand door alle digitale abonnees van Kabel Noord te ontvangen zijn.

Kabel Noord sluit zich met de doorgifte van Horse & Country TV aan bij DELTA, CAIW, Glashart Media, Stichting CAI Harderwijk, Kabeltex en Stichting Kabelnet Veendam, die de Nederlandse versie van deze onafhankelijke omroep al langer doorgeven.

Horse & Country TV brengt een veelzijdig programmaschema voor de liefhebbers van de paardensport en het buitenleven. Het Nederlandse kanaal combineert ondertitelde, internationale programma’s zoals sportwedstrijden, programma’s over de country lifestyle en documentaires met lokaal, Nederlandstalig geproduceerde programma’s over de hippische wereld en het boeren- en buitenleven.

Over de toevoeging van Kabel Noord als distributeur van de zender zegt Executive Chairman van H&C TV, Heather Killen:

“We zijn zeer verheugd dat ons Nederlandse kanaal in een groeiend aantal televisie huishoudens te ontvangen is en dat nu ook alle digitale abonnees van Kabel Noord met onze programma’s kunnen kennismaken.

Sinds de start van de Nederlandse versie van de zender in juni dit jaar hebben we ons gericht tot de Nederlandse paarden- en buitenlevenfans, die we nu ook ons nieuwe Nederlandse programma Passe Partout kunnen bieden dat op 10 oktober jl. voor het eerst werd uitgezonden. Dit programma brengt speciaal voor onze Nederlandse kijkers een kijkje achter de schermen bij diverse locale evenementen. ”

Naast de bestaande doorgifte in de reeds hierboven genoemde kabelnetten, staat een verdere uitbreiding in meerdere kabelgebieden gepland.

Bron: persbericht

~ door pietboon op 23/10/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: