HISTORY HD en Ginx toegevoegd aan aanbod glasvezel

Glashart Media heeft deze week twee nieuwe zenders aan haar aanbod toegevoegd: HISTORY HD en Ginx.

HISTORY HD is op 30 oktober toegevoegd aan het HD pakket en wordt doorgegeven op kanaal 92. HISTORY HD brengt geschiedenis tot leven met 24 uur per dag programma’s over prehistorie tot de tegenwoordige tijd. HISTORY HD neemt de kijker mee op een reis door de tijd en laat zien dat onze moderne wereld op een boeiende, opwindende en vaak verrassende manier verbonden is met zijn historische wortels. Kwalitatief hoogstaande programma’s bieden een nieuwe kijk op ideeën over het verleden, via verhalen over bekende en tot nu toe verborgen gebleven avonturen. Met hedendaagse filmtechniek, levendige reconstructies en pakkende verhalen neemt HISTORY HD je vanuit je luie stoel mee naar het heetst van de strijd.

Glashart Media lanceert tegelijkertijd de videogame tv-zender Ginx. Ginx is werelds enige internationale kanaal gewijd aan video-gaming en video-gaming cultuur. Dit snel groeiende internationale kanaal richt zich op alle vormen van video-gaming, variërend van console en PC-games op mobiele games en apps, evenals voor de verslaglegging van grote video-gaming evenementen zoals E3 en Gamescom. Blijf volledig op de hoogte met ’s werelds eerste internationale videogame televisiezender. De zender Ginx wordt op het interactieve televisie platform van Glashart Media doorgegeven in het Pluspakket op kanaal 303 en is enkel te bekijken met een HD settopbox.

Glashart Media levert radio-en televisie diensten via de volgende serviceproviders: Concepts, Edutel, Fieber, Fype, Helden van NU, KickXL, Lijbrandt, Lijbrandt Telecom, ON, OnsBrabantNet, Scarlet, Solcon, Tweak en XMS.

Bron: Glashart Media

~ door pietboon op 31/10/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: