Madonna te gast in The Ellen DeGeneres Show

Niemand minder dan de queen of pop Madonna is op vrijdag 23 november te gast in de populaire ‘The Ellen DeGeneres Show’. Eind oktober werd dit interview in Amerika uitgezonden en het is nu al te zien bij RTL 8.

‘The Ellen DeGeneres Show’: uitzending RTL 8, vrijdag 23 november tussen 19.00 en 20.00 uur en tussen 23.35 uur en 00.30 uur.

Zelfs voor Ellen is het uniek dat deze wereldster te gast is in haar show. Op haar eigenwijze en lachwekkende manier interviewt zij Madonna over onder andere haar world tour, het leven als een superster en wie haar inspiratiebronnen zijn.

De zangeres/actrice/songwriter en danseres krijgt Ellen zo ver om te dansen is de show en leert haar how to vogue. Ook spelen de dames de speciale The Ellen’s know Madonna or go Madonna game, waarin fans die beweren alles over de superster te weten, vragen moeten beantwoorden.

Als special guest komt Madonna’s zoon langs. Maar naast alle hilariteit bespreken de dames ook serieuze zaken, zoals de steun die Ellen van Madonna kreeg toen zij vijftien jaar geleden uit de kast kwam.

Bron: RTL

~ door pietboon op 17/11/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: