Vanaf 1 december het UK Championship Snooker op Eurosport

Op 1 december is het weer zo ver: het Snooker UK Championship. Rechtstreeks op Eurosport en Eurosport 2, en online op de Eurosport Player.

Ook dit jaar weer, zijn de groten der aarde aanwezig in het Barbicon Centre in York. Zo geeft in ieder geval de gehele wereldtop acte de présence, waaronder natuurlijk Judd Trump, winnaar van de editie van vorig jaar en de huidige nummer 1 van de wereld.

Snookerfans volgen natuurlijk in ieder geval de commentatoren Bjorn Haneveer, Rudy Bauwens en Reind Duut op Twitter. Realtime met hen en met medekijkers praten over de uitzendingen op Eurosport en Eurosport 2 kan ook: op het interactieve tweede scherm.

Het UK Championship is overigens ook online te zien, met de Eurosport Player. Dat is de streaming service waarmee sportliefhebbers (tegen betaling) op hun computer, tablet of smartphone kijken naar de uitzendingen op Eurosport en Eurosport 2.

~ door pietboon op 29/11/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: