3FM Serious Request via 101TV op digitale tv te zien

Ook dit jaar zijn de uitzendingen van 3FM Serious Request weer te zien via 101TV. Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Timur Perlin zijn de 3FM-presentatoren die van 18 tot en met 24 december aandacht vragen voor de stille ramp die centraal staat tijdens het jaarlijks terugkerende 3FM Serious Request. De drie dj’s laten zich voor een goed doel opsluiten in het Glazen Huis, dit jaar in Leiden op de Beestenmarkt.

Tijdens deze achtste editie van 3FM Serious Request (een samenwerking tussen 3FM en het Rode Kruis) vraagt men aandacht voor moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog en conflicten. De nood van deze moeders is onzichtbaar te midden van geweld en conflicten.

Vele digitale tv aanbieders maken 101TV daarom voor alle abonnees beschikbaar, zo ook UPC op kanaal 14. Ook kun je op kanaal 14 met één druk op de rode knop van je afstandsbediening, een plaat aanvragen voor 3FM Serious Request. Hiermee help je op een makkelijke en leuke manier om babysterfte terug te dringen. Dit is alleen beschikbaar voor abonnement houders van UPC.

Bron: DELTA/UPC

~ door pietboon op 14/12/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: