Sterren Dansen Op Het IJs vanaf 1 januari terug bij SBS6

Sterretje is als 13e kandidaat toegevoegd aan de topcast van Sterren Dansen op het IJs. Hij heeft pas deze week de ijzers onder gebonden dus zal de komende dagen alles uit de kast halen om in de eerste liveshow op 1 januari als volwaardige concurrent van deelnemers als Antje Monteiro, Paul Turner en Mimoun Ouled Radi het ijs te betreden. De jury die zij moeten imponeren bestaat uit Patricia Paay, Jody Bernal, Martine Zuiderwijk en Maurice Wijnen.

Sterren Dansen op het IJs start met een speciale kick-off show op Nieuwjaarsdag dinsdag 1 januari om 20.30 en is vanaf zaterdag 5 januari wekelijks om 19.00 uur bij SBS 6 te zien.

Sterretje maakt de cast van Sterren Dansen Op Het IJs compleet, met zijn ijshockey ervaring is het schaatsen voor hem een koud kunstje. Hij neemt de schaatsen van Jokertje over die het uiteindelijk te druk had om zich goed op de schaatsshow te kunnen voorbereiden. De cast die het vanaf 1 januari tegen elkaar opneemt bestaat uit; Paul Turner & Scarlett, Antje Monteiro & Ryan, Monique Sluyter & Yannick, Zimra Geurts & Alexis, Jarno Hams & Katie, Christophe Haddad & Lauren, Gaby Blaaser & Benoit, Andy van der Meijde & Alice, José Hoebee & Simon, Mimoun Ouled Radi & Kellyn, Laura Ponticorvo & Joel, Monsif & Patti en als laatste Sterretje & Alexandra.

Tess Milne en Gerard Joling presenteren de familieshow. Naast Patricia Paay, Jody Bernal en Martine Zuiderwijk, beoordeelt Maurice Wijnen als vierde jurylid wekelijks de kandidaten. Samen met de stemmen van de kijkers thuis wordt bepaald wie doorgaat naar de volgende show.

Bron: SBS

~ door pietboon op 30/12/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: