Verdwijning Natalee Holloway vanavond op Crime & Investigation Network

Crime & Investigation Network, de zender voor waargebeurde misdaadtelevisie, zendt deze en volgende week de serie ‘Vanished With Beth Holloway’ uit.

Beth Holloway, de moeder van de in 2005 op Aruba verdwenen Amerikaanse tiener Natalee Holloway, onderzoekt in deze serie onopgeloste verdwijningen en misdaden. Ook vertelt ze over haar niet aflatende zoektocht naar antwoorden over de verdwijning van haar dochter Natalee. Joran van der Sloot is altijd hoofdverdachte gebleven in deze geruchtmakende verdwijningszaak.

‘Vanished With Beth Holloway’ wordt deze en volgende week iedere werkdag uitgezonden om 18.00 uur op Crime & Investigation Network, te ontvangen via Ziggo (kanaal 124) en UPC (kanaal 119). De afleveringen worden de volgende dag herhaald om 05.00 uur en 13.00 uur.

Afleveringen

  • Maandag 28 januari, 18.00 uur: Beth Holloway vertelt over haar zoektocht naar antwoorden over haar vermiste dochter Natalee. Daarnaast zet ze zich in om families die soortgelijke drama’s meemaken te helpen.
  • Dinsdag 29 januari, 18.00 uur: Beth Holloway onderzoekt de verdwijning van twee tienermeisjes, die uit hun huis zijn verdwenen op de avond dat hun ouders werden vermoord.
  • Woensdag 30 januari, 18.00 uur: Beth onderzoekt een zaak waarin een jonge, zwangere vrouw op straat in Philadelphia is verdwenen. Ze kijkt ook naar de zaak van een ontvoerde peuter.
  • Donderdag 31 januari, 18.00 uur: Beth ontmoet de familie van een meisje dat na het verlaten van haar school spoorloos verdween. Later ontdekt ze dat haar vermissing al was doorgegeven nog voordat ze verdwenen was.
  • Vrijdag 1 februari, 18.00 uur: Beth onderzoekt de verdwijning van Amy Bradley van een cruiseschip in de Caraïbische Zee. Wordt de vrees van haar ouders dat ze is verkocht als seksslaaf bewaarheid?
  • Maandag 4 februari, 18.00 uur: Beth onderzoekt drie oude zaken, inclusief de krantenjongen die het eerste kind op een melkpak werd en een stel dat verdween uit Philadelphia.
  • Dinsdag 5 februari, 18.00 uur: Beth bekijkt de zaak van een man die verdween na een avondje uit met vrienden. Ook deelt een vrouw haar vreselijke verhaal van de ontvoering van haarzelf en haar zus.
  • Woensdag 6 februari, 18.00 uur: Beth ontmoet een wanhopig gezin dat zoekt naar hun jonge kind, en twee ouders wier dochter ruim 15 jaar geleden verdween.
  • Donderdag 7 februari, 18.00 uur: Beth zoekt naar een 10-jarig meisje die op weg naar huis is verdwenen. Ze ontmoet een heldhaftige moeder wier vastberadenheid ervoor zorgt dat de moordenaar van haar dochter voor het gerecht komt.
  • Vrijdag 8 februari, 18.00 uur: Beth Holloway vertelt over haar zoektocht naar antwoorden over haar vermiste dochter Natalee. Daarnaast zet ze zich in om families die soortgelijke drama’s meemaken te helpen.

Bron: persbericht

 

~ door pietboon op 28/01/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: