Sport1 voor digitaal kijkend Nederland gratis te zien

zvdm

Vanaf vrijdag 1 februari (morgen) zijn alle sportwedstrijden, die Sport1 op het eerste kanaal Sport1 Select, uitzendt – voor iedere Nederlander die digitale televisie kijkt via de kabel, CanalDigitaal of KPN i-TV – een maand lang gratis te zien.

Dit houdt dus in dat de live voetbalwedstrijden uit de Engelse Premier League, de Spaanse Primera División, de Duitse Bundesliga en de Italiaanse Serie A beschikbaar zijn voor een breed publiek. Daarnaast zijn ook de achtste finales uit de UEFA Champions League rechtstreeks via Sport1 te volgen.

Op 12, 13, 19 en 20 februari kan de voetballiefhebber genieten van de strijd om een plek in de kwartfinale in de UEFA Champions League. Uiteraard zullen de Sport1 analisten Aad de Mos, Pierre van Hooijdonk, Ronald de Boer en Wim Kieft tijdens deze avonden de analyses voor hun rekening nemen. Meest in het oog springende duels zijn Real Madrid – Manchester United (13/2) en AC Milan – Barcelona (20/2). Uit de verschillende Europese voetbalcompetities zijn in de maand februari onder andere ook nog de wedstrijden Manchester City – Liverpool (3/2), Valencia – FC Barcelona (3/2), Real Madrid – Sevilla (9 of 10/2), Bayern München – Schalke’04 (9/2), Lazio Roma – Napoli (9/2), Wolfsburg – Bayern München (15/2), Manchester City – Chelsea (24/2), Inter – AC Milan (24/2) en Real Madrid – FC Barcelona (27/2) te zien.

Naast het vele topvoetbal is er in februari op Sport1 ook veel aandacht voor tennis, golf en NBA en Euroleague basketball. Zo is de Davis Cup ontmoeting tussen Zwitserland en Tsjechië (1-3/2) en het ABN World Tennis Tournament van 11 t/m 17 februari rechtstreeks te volgen. Uiteraard zal Sport1 ook de verrichtingen van de Nederlandse golfers tijdens onder andere de toernooien in Johannesburg (7-10/2) en Africa Open (14-17/2) scherp in de gaten houden. In het weekend van 15 t/m 17 februari kan de kijker ook nog gratis genieten van het NBA All Star weekend met commentaar van onder andere Mart Smeets.

Voor het meest complete programmaoverzicht en de meest actuele uitzendtijden kan men de website van Sport1 bezoeken: http://www.sport1.nl

Will Moerer, Vice-President, Sport1/Film1:

‘Messi, Ronaldo, Federer, Woods en Le Bron James zomaar wat namen van topsporters die op Sport1 wekelijks te bewonderen zijn. De digitale televisiekijkers krijgen in februari de kans kennis te maken met ons meer dan gevarieerde sportaanbod. Voor de echte sportliefhebber belooft het dus een hele mooie maand te worden’.

Sport1 Zender van de Maand is bij de diverse providers op de onderstaande kanalen te zien:

UPC: kanaal 13
Ziggo: kanaal 12
KPN: kanaal 20
Delta: kanaal 62
Caiway: kanaal 19
CanalDigitaal: kanaal 13
KabelNoord: kanaal 13

Op ditzelfde zender van de maand zal op 24 februari via Film1 de Oscar uitreiking te zien zijn. Zie deze link voor meer informatie.

Bron: Sport1

~ door pietboon op 31/01/2013.

3 Reacties to “Sport1 voor digitaal kijkend Nederland gratis te zien”

  1. Geld dit ook voor Digitenne?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: