Eredivisie Live lanceert app voor Philips Smart TV

Eredivisie Live lanceert een app voor Philips Smart TV. Met de app kunnen huishoudens met een Philips Smart TV tegen betaling losse wedstrijden bestellen of gratis Eredivisie samenvattingen bekijken. De app is beschikbaar voor de Philips Smart TV’s vanaf 2012 en enkele Blu-ray spelers en Home Cinemasets. De app is tot stand gekomen in samenwerking met TP Vision.

Arno de Jong, directeur Media & Marketing van Eredivisie Live:

“Sinds de introductie van de Eredivisie Live mobiele app vinden onze live wedstrijden gretig aftrek op iPhones en Android smartphones. Met een specifieke app voor Philips Smart TV’s hebben de voetbalfans weer een extra mogelijkheid om optimaal te kunnen genieten van ons brede voetbalaanbod.”

TP Vision spreekt van een logische stap. Mattijs de Valk, Business Development Manager bij TP Vision:

“Of het nu om premium video’s, gemiste programma’s of films gaat: de Philips Smart TV-bezitter maakt steeds vaker gebruik van de beschikbare diensten op SmartTV. Binnen deze ontwikkeling is de introductie van de Eredivisie Live app eigenlijk volkomen vanzelfsprekend.”

De prijs voor een losse wedstrijd van Eredivisie Live bedraagt € 6,95 per wedstrijd. De live wedstrijden via de Eredivisie Live app kunnen worden bekeken in haarscherpe kwaliteit. Zo heeft men toegang tot het brede aanbod uit de Eredivisie, Jupiler League, KNVB Beker, UEFA Europa League, DFB Pokal, Coppa Italia, League Cup en de FA Cup. Als extra service is het bovendien mogelijk om via de app vanaf elke maandag na een speelronde gratis de samenvattingen van de Eredivisie wedstrijden te bekijken.

Bron: Eredivisie Live

~ door pietboon op 11/02/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: