Ronald van Dam Formule 1 commentator Sport1 en Veronica

metwebber

Ronald van Dam gaat komend seizoen het Formule 1-commentaar voor Sport1 en Veronica verzorgen. Zo maakte hij zelf afgelopen weekend via zijn website bekend. Ronald werkt momenteel voor Sport1, Eurosport, NOS en RTL en is vooral bekend van zijn commentaar bij WTCC, DTM, Formule1 en basketbal wedstrijden. Ruim 10 jaar geleden was van Dam ook al werkzaam bij de voorloper van Sport1, Canal+, waar hij ook het Formule 1 commentaar gaf.

Vanaf dit seizoen zendt Sport1 rechtstreeks de trainingen, kwalificaties en races uit van de Formule 1. Veronica zal daarnaast de samenvattingen van de wedstrijden uitzenden, en zal daarnaast live verslag doen van de drie races op het Amerikaanse continent. Zowel Sport1 als Veronica hebben aangekondigd op locatie reportage te maken in aanvulling op de verslaggeving. Nu is dus bekend geworden dat hiervoor gaat worden samengewerkt.

Zaterdag 2 maart zal Sport1 tijdens een launch party meer details over hun programmering bekendmaken.

Lees ook: F1 GP van Australië en Maleisië uitgebreid op Sport1

~ door pietboon op 25/02/2013.

Eén reactie to “Ronald van Dam Formule 1 commentator Sport1 en Veronica”

  1. Oke, mij ben je kwijt als kijker voor formule 1. Te technisch, te saai, te vlak, te blehhhhhhhhhh. Mis Olaf heel erg, de spanning, het niet politieke praten. Was na 5 minuten race al klaar met de manier van commentaar geven. Jakkie, ik vind het echt niks!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: