Muziekspecials en 11 muziekkanalen tijdens actiemaand UPC

In maart kunnen muziekliefhebbers bij UPC hun hart ophalen. UPC stelt in deze maand elf muziekzenders uit UPC Digitale TV Extra, het meest uitgebreide zenderpakket, beschikbaar voor al haar digitale televisieklanten. Ook zal UPC alle Muziek On Demand content, waaronder ruim 2.500 videoclips, playlists, DJ Sets, Karaoke clips, Xite en 538 Gemist voor alle Digitale TV abonnees kosteloos beschikbaar stellen via kanaal 600.

Tijdens de muziekmaand is de muziekzender LiteTV zender van de maand. Deze zender is dan op haar eigen kanaal 609 en op kanaal 13 te zien. LiteTV en UPC organiseren een prijsvraag waarmee via www.upc.nl/muziek een muziekreis naar Curaçao gewonnen kan worden. Daarnaast geven UPC en LiteTV kaarten weg voor concerten van Alicia Keys, Anastacia, Rod Stewart, Rihanna, Maroon 5, Bruce Springsteen, Eros Ramazzotti en Nick & Simon.

Op vrijdag 15 maart, tussen 21.00 uur en 02.00 uur, reikt Xite de On Demand Awards uit. Deze show zal op een later moment uitgezonden worden. Via de facebookpagina van UPC kunnen klanten tussen 1 en 12 maart 5 x 2 kaarten voor de Award show winnen. Tijdens deze show zijn er optredens van onder andere Gers Pardoel en The Opposites te zien.

Op zondag 17 maart zendt UPC ter ere van diens 50 jarig jubileum een special over Rob de Nijs uit op kanaal 14. Van donderdag 21 tot en met vrijdag 29 maart geeft UPC ‘538 voor War Child’ live door op kanaal 14 en 538. De muziekmaand wordt op zondag 31 maart om 20.30 uur afgesloten met een uitzending op kanaal 14 van de Mattheüs Passion die eerder in Het Concertgebouw in Amsterdam werd opgenomen.

Uiteraard is het voor klanten met een internetverbinding van UPC mogelijk om de muziekzenders via www.horizon.tv ook te bekijken op computer en laptop en via de Horizon TV App ook op iPad of iPhone.

Bron: UPC

~ door pietboon op 27/02/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: