Augusta Masters 2013 op Sport1 en BBC

De 77ste editie van The Masters, het prestigieuze golftoernooi in Augusta Georgia en de eerste Major van 2013, is vanaf 11 april volledig en rechtstreeks te zien op Sport1 en gedeeltelijk op de BBC. Sport1 zendt zelfs de woensdag ervoor de Par 3 wedstrijd uit.

De Noord-Ier Rory McIlroy, die net zijn nummer 1 positie heeft verloren aan Tiger Woods, heeft al twee Majors gewonnen maar droomt nog steeds van zijn eerste Augusta “green jacket”. Zijn beste prestatie op dit toernooi is een gedeelde 15e plek in 2011.

In dat jaar had hij met vier slagen voorsprong de leiding na drie rondes, deze voorsprong verdampte echter snel in de laatste ronde. Viervoudig Masters winnaar Tiger Woods heeft aan het begin van 2013 laten zien dat hij weer helemaal terug is, met enkele gewonnen PGA toernooien.

Woods, nu 37, gelooft dat hij zijn beste vorm ooit steeds dichter nadert, en wordt door velen getipt voor zijn eerste green jacket sinds 2005. Bubba Watson, winnaar van vorig jaar, won toen in een play-off van de Zuid-Afrikaan Louis Oosthuizen en werd de achtste winnaar op rij die het toernooi voor de eerste keer won. Zou hij de eerste winnaar kunnen zijn die zijn titel verdedigt sinds Woods in 2001 en 2002?

Sport1 zendt alle vier rondes, vanaf donderdag 11 april 21:00 uur, rechtstreeks uit. Op woensdag 10 april 21:00 uur zendt Sport1 zelfs ook de Par 3 wedstrijd rechtstreeks uit, een combinatie van golf, kinderen, nostalgie en folklore.

Kijkers zonder Sport1 kunnen bij de BBC alleen maar een samenvatting zien van de eerste twee rondes en worden alleen de derde en vierde ronde rechtstreeks uitgezonden via BBC Two HD.

Bron: BBC/Sport1

~ door pietboon op 30/03/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: