Comedyserie ‘Drop Dead Diva’ exclusief op RTL Lounge

20130507-084741.jpg

Vanaf maandag 13 mei is de populaire Amerikaanse comedyserie ‘Drop Dead Diva’ als eerste op de Nederlandse televisie te zien bij RTL Lounge. De serie wordt elke werkdag om 18.30 uur uitgezonden op de digitale vrouwenzender van RTL. Daarnaast is ‘Drop Dead Diva’ in marathonvorm (vijf afleveringen achterelkaar, zonder onderbrekingen) te zien op zaterdagavond om 22.00 uur en op zondagmiddag om 14.00 uur.

‘Drop Dead Diva’, vanaf maandag 13 mei elke werkdag om 18.30 uur bij RTL Lounge

‘Drop Dead Diva’ gaat over Deb: een oppervlakkig wannabe model met een perfect leven, totdat het noodlot genadeloos toeslaat. Na een fataal auto-ongeluk wordt Deb wakker als Jane: een succesvol advocate met een maatje meer. Zal het Jane lukken haar innerlijke schoonheid te waarderen?

RTL Lounge is te ontvangen door abonnees van UPC met een Royaal pakket (kanaal 27), Ziggo-klanten met een Film & Entertainment pakket of een Digitaal Totaal pakket (kanaal 140), door KPN-abonnees met een Extra-pakket (kanaal 311), bij Caiway voor abonnees met een Delight pakket of de bundel Complete (kanaal 132), door Delta-klanten met een Pluspakket (kanaal 367) en bij Glashart voor abonnees met een Plus Pakket (kanaal 271).

~ door pietboon op 07/05/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: