ESPN America stopt eind juli definitief

ESPN America zal zijn uitzendingen op het vaste land van Europa per 30 juni beëindigen. Het HD aanbod zal nog een maand langer beschikbaar blijven, dus tot 31 juli 2013. Oorzaak van deze verandering is de verkoop van de Britse en Ierse activiteiten van ESPN aan de Britse telecomaanbieder BT, die een nieuwe sportzenders is begonnen. Het beëindigen van de activiteiten in Europa betreft ook de zender ESPN Classic.

ESPN America wordt in Nederland door de meeste televisieaanbieders aangeboden. Vooral liefhebbers van de grote Amerikaanse sporten is de zender zeer interessant. Zo worden de MLB, NHL, en NFL live uitgezonden.

Naast Europa zullen ook landen in Afrika en het Midden-Oosten door deze verkoop getroffen zijn. Alleen in Groot Brittannië en Ierland zal de programmering te zien blijven.

~ door pietboon op 12/05/2013.

2 Reacties to “ESPN America stopt eind juli definitief”

  1. besluit ESPN zeer treurig want zeer veel kijkers. Is geen andere mogelijkheid bv baseball door te geven. Zie bv veel Fox staan in beelden van ESPN. Is het een geldkwestie. En de AFN kijkers? Gaarne uw ingewijde advies, Bvd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: