Vechtsportgala ‘Legend’ zaterdag bij RTL 7: Badr Hari – Zabit Samedov III

vechtsport

Op zaterdag 25 mei zendt RTL 7 het prestigieuze vechtsportgala ‘Legend’ uit. Helden uit de K-1 (kickboksen) en MMA (Mixed Martial Arts) verschijnen hiervoor in de ring in de bijna 10.000 toeschouwers tellende Minor Arena in Moskou. Ook de Nederlander Badr Hari is daar van de partij. Hij neemt het in een K-1 Super Fight (+93 kg) op tegen de man die hij eerder KO sloeg maar die het hem in zijn laatste wedstrijd – die ook te zien was bij RTL 7 – ook zeer moeilijk wist te maken, de Rus Zabit Samedov.

RTL 7: zaterdag 25 mei vanaf 22.10 uur

Een andere zeer opvallende partij is een MMA Super Fight (+93 kg) tussen de Amerikaan Bob ‘The Beast’ Sapp en de Rus Alexander Emelianenko. De laatste is de jongere broer van vechtsportlegende Fedor Emelianenko, die inmiddels zijn handschoenen aan de wilgen heeft gehangen en politiek actief is. De ex-American footballspeler Sapp maakte enkele jaren geleden de overstap naar de vechtsportring, een plek waar hij met zijn lengte (2 meter) en postuur (160 kilo) floreert. Naast deze zwaargewichten is er bij ‘Legend’ ook ruimschoots plaats voor de lichtere en snellere vechtsporters.

Het commentaar bij de wedstrijden komt van Koert Westerman en Edwin van Os.

Met het uitzenden van het ‘Legend’-vechtsportgala wijzigt de eerder aangekondigde programmering van RTL 7 voor zaterdag 25 mei. De geplande film ‘13’ wordt nu op een andere dag uitgezonden.

Bron: RTL

~ door pietboon op 21/05/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: