Finale BeNe League rechtstreeks op Eredivisie Live

Eredivisie Live doet aanstaande zaterdag 25 mei rechtstreeks verslag van de climax in de BeNe League. In De Grolsch Veste bepalen de vrouwen van FC Twente en Standard Luik op de laatste speeldag wie de allereerste BeNe League Kampioen wordt. Om 15.00 uur wordt er afgetrapt in de Enschede.

Met nog een speelronde te gaan staat Standard Luik op de eerste plaats in de BeNe League A met één punt voorsprong op nummer twee FC Twente. Zaterdag 25 mei wordt op de laatste speeldag van de competitie in een onderling duel bepaald wie de eerste BeNe League Kampioen wordt. Eerder werd FC Twente al Nederlands kampioen en Standard Luik Belgisch kampioen.

~ door pietboon op 23/05/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: