Veronica presenteert drive in première The Hangover Part III

De Veronica Meimaand Filmmaand is lekker op dreef en maakt zich momenteel op voor The Hangover Part III. De exclusieve drive in première van deze actie comedy wordt gehouden in Ede op maandag 27 mei en nog diezelfde avond zendt Veronica de making of van de bioscoopfilm The Hangover Part III uit.

Veronica organiseert in samenwerking met Warner Bros. de drive in première die wordt gehouden in CineMec, Ede. De zaal bestaat uit een goed gevuld wagenpark vol personenauto’s van waar de gasten de lotgevallen van Phil, Stu, Alan en Doug als eerste te zien krijgen.

Het epische slot van de Hangover-trilogie doet het zonder huwelijk of vrijgezellenfeest maar zit weer vol chaos en foute beslissingen. Want als De Wolfpack op stap gaat, is alles mogelijk.

Het tv-programma The Hangover Part III: The Making Of neemt de kijker mee achter de schermen waar de lachspieren gegarandeerd flink op de proef worden gesteld. Natuurlijk verzorgt Matthijs Kleyn op zijn eigen wijze ook een verslag van deze drive in première dat binnenkort te zien is in het programma Veronica Film.

The Hangover III: The Making Of is bij Veronica te zien op maandag 27 mei om 23.10 uur

The Hangover Part III is vanaf 30 mei te zien in de Nederlandse bioscopen.

~ door pietboon op 23/05/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: