Sport1 Voetbal wordt tijdelijk Sport1 Wimbledon

Sport1 heeft in Nederland de live rechten voor het uitzenden van Wimbledon. Met het rijke tennisaanbod vanaf Wimbledon, met beelden van vele banen tegelijk, wil Sport1 haar kijkers zoveel mogelijk laten genieten van het toptennis vanuit londen. Daarom zal het kanaal waarop normaal gesproken Sport1 voetbal uitzendt van maandag 24 juni tot en met zondag 8 juli volledig in het teken staan van Wimbledon.

Met deze wijziging is het tennis tot maximaal 5 kanalen tegelijkertijd te volgen. Op twee kanalen, Sport1 Tennis en het tijdelijk Sport1 Wimbledon, zijn de ontwikkelingen vanaf Wimbledon 24 uur per dag te volgen. Op Sport1 Wimbledon bij enkele aanbieders in HD. De uitzendingen op Sport1 beginnen dagelijks op om 12:30 uur, later in het toernooi vanaf 14:00 uur. Iedere dag zal om 22:00 op Sport1 Select teruggekeken worden op de dag in “Wimbledon Today”.

Jacco Eltingh zal net als vorig jaar als verslaggever op locatie gaan, bijgestaan door Jan Siemerink en Richard Krajicek, voor de voor- en nabeschouwingen.

Bron: Sport1

~ door pietboon op 24/05/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: