DJAZZ.tv vanaf 1 juni ook bij Ziggo

De nieuwe Nederlandse televisiezender DJAZZ.tv wordt zaterdag 1 juni a.s. toegevoegd aan het digitale TV Extra pakket van kabelexploitant Ziggo, op kanaal 355. Daarmee kan DJAZZ.tv minder dan een jaar na de start al in een groot deel van Nederland worden ontvangen. Ziggo gaat net als andere aanbieders de Nederlandse versie van DJAZZ.tv doorgeven, met Nederlandse ondertitels en veel aandacht voor het Nederlandse muziekleven.

Managing director Noëlla Jansen van DJAZZ.tv is enorm blij met de jongste uitbreiding van het bereik van de zender:

‘Dat we binnen zo’n korte tijd zo enorm zijn gegroeid mag je gerust een bijzondere prestatie noemen’, aldus Jansen. ‘Jazz is tijdloze muziek die gewaardeerd wordt door een grote groep van muziekliefhebbers. Fantastisch dat DJAZZ.tv in Nederland nu een groot deel van die mensen bereikt!’

Het vanuit Naarden opererende DJAZZ.tv is de eerste 24-uurs tv-zender ter wereld op het gebied van jazz en is ook internationaal actief. In het buitenland is de zender inmiddels te ontvangen in Frankrijk, Afrika en het Caribisch gebied. Het programma-aanbod omvat opnamen van grote jazzfestivals uit de hele wereld, gecombineerd met opnamen van concerten en festivals in Nederland. DJAZZ.tv zal zich de komende maanden met promotieteams laten zien op festivals als North Sea Jazz. De toevoeging aan het TV Extra pakket van Ziggo komt vlak voor het begin van het festivalseizoen.

DJAZZ.tv richt zich volledig op jazz en jazzgerelateerde muziek, onder het motto ‘living the world of jazz’. De horizontale programmering omvat alle bestaande jazzgenres, wereldmuziek van tango tot reggae en alle jazzgerelateerde stijlen als soul, gospel, funk en blues. De uitzendingen omvatten een mix van jazzfestivals, concerten, exclusieve clubopnamen, vintage jazz, studio jams en documentaires. DJAZZ.tv wordt wereldwijd actief gesteund door beroemde jazzartiesten als Michel Legrand, Al Jarreau, George Duke, Incognito en Randy Crawford.

Meer informatie over de zender en de programmering is te vinden op www.djazz.tv.

~ door pietboon op 30/05/2013.

Eén reactie to “DJAZZ.tv vanaf 1 juni ook bij Ziggo”

  1. Djazz is nieuw bij ziggo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: