Horse & Country TV per 1 juni 2013 van start bij Ziggo

Horse & Country TV, de televisiezender voor de liefhebbers van de paardensport en het buitenleven, is blij om binnen een jaar na de officiële launch van de zender in Nederland aan te kunnen kondigen nu ook per begin juni te gaan starten bij Ziggo.

CEO van H&C TV Heather Killen:

“Het is een belangrijke mijlpaal voor Horse & Country TV om deel uit te gaan maken van het zenderaanbod bij Ziggo. We zijn zeer verheugd dat de grote groep Nederlandse fans van de paardensport en het buitenleven H&C TV nu ook zal kunnen gaan ontvangen via het TV Extra pakket van Ziggo.”

Ziggo is de grootste kabelexploitant van Nederland met totaal ongeveer 3 miljoen abonnees waarvan er meer dan 2.2 miljoen digitale televisie afnemen. Naast de start in het TV Extra pakket van Ziggo, zal H&C TV vanaf 3 juli a.s. ook te ontvangen zijn door de 209.000 analoge abonnees van UPC in de regio Zuid-Holland Zuid bij Rotterdam .

Door de doorgifte bij Ziggo en UPC zal H&C TV beschikbaar zijn in meer dan 750.000 nieuwe kabelhuishoudens bovenop het aantal huishoudens waar de zender al te ontvangen was via de platforms van CAIW, Glashart Media, DELTA, Kabelnoord, Stichting CAI Harderwijk, Stichting Kabelnet Veendam en Kabeltex.

H&C TV is in het Verenigd Koninkrijk en Ierland te ontvangen door 10.5 miljoen huishoudens via het Sky platform.

~ door pietboon op 30/05/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: