Amerikaanse zender ESPN 3D stopt eind 2013

Eind 2013 stopt ESPN 3D, één van de eerste 3D kanalen ter wereld, en onderdeel van het Amerikaanse Disney concern. ESPN lanceerde zijn 3D kanaal in 2010 en zal deze eind 2013 sluiten, aldus de woordvoerder van de zender Katina Arnold.

Volgens de zender waren er te weinig abonnees voor deze zender. Hierbij moet aangemerkt worden dat voor deze zender aanvullend betaald moest worden, gemiddeld $2.79 per maand, bovenop de $5.54 die abonnees ook al gemiddeld per maand voor het ESPN netwerk moesten betalen. Deze bedragen waren afhankelijk van de aanbieder die gekozen werd.

ESPN zal nu zijn investeringen richten op nieuwe technieken waaronder Ultra High Definition, of ultra HD, voor zijn programmeringen op ESPN en zusterbedrijven, aldus woordvoerder Katina Arnold. Ze voegt daaraan toe zo een service en product te kunnen leveren dat beter aansluit bij de fans en aanbieders van ESPN.

Helemaal los laat ESPN de 3D techniek nog niet. Volgens Arnold kan ESPN indien 3D toch nog aanslaat terugkomen met 3D.

~ door pietboon op 12/06/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: